Provjerena rješenja za vaše poslovanje

Razvijamo knjigovodstvene aplikacije od 1996

O nama

Naša aplikacija za financijsko knjigovodstvo koristi se od 1996. godine. Principi knjigovodstva ostali su isti, ali tehnologija i korisničko sučelje mijenjaju se kontinuirano uz dodavanje novih funkcionalnosti.

Knjigovodstveni servisi Računovodstvo Marinović d.o.o. i Buker d.o.o. naši su prvi korisnici. Među vjerne korisnike ubrajamo Segro d.o.o., Zmajska posla d.o.o. i Cool Craft d.o.o. U procesu digitalizacije poslovanja također pratimo našim uslugama tvrtku Amtest d.o.o.

POSLOVNE APLIKACIJE

Budite korak ispred s našim rješenjima za poslovanje.

Financijsko knjigovodstvo

Aplikacija financijskog knjigovodstva sadrži glavnu knjigu s integriranom analitikom po partneru. Knjiženje se odvija uvozom podataka iz programa drugih dobavljača ili unosom. Izvodi banaka knjiže se obradom camt.053 datoteka i kontiranju prema IBAN-u i/ili referenci (modelu i pozivu na broj). Standardni knjigovodstveni izvještaji prikazuju se na ekranu, izvoze u pdf i excel.

Knjigovodstveni paket dopunjen je izvještajnim paketom u excelu sa standardnim izvještajima za Poreznu upravu, te internim izvještajima prema potrebama korisnika.
Paket je posebno je prikladan za knjigovodstvene servise.

Putni nalozi

Aplikacija putnih naloga prati proces od otvaranja putnih naloga, odobravanja, popunjavanja putnih troškova, obračuna i završava knjiženjem i zatvaranjem s isplatom. Omogućava pohranu dokumentacije uz evidentirane troškove i obavijesti svakom sudioniku od kojeg se očekuje slijedeći korak u procesu.

Konfiguracija financijskih izvještaja

Kroz intuitivno sučelje moguće je kreirati strukturu financijskog izvještaja i izraditi izvještaj iz financijskog knjigovodstva. Složeniji izvještaji izrađuju se u suradnji s našim stručnjacima.

Plan priljeva i odljeva

Aplikacija prikazuje tjedni pregled priljeva i odljeva za slijedećih 12 mjeseci. U suradnji s korisnikom, definira se izgled izvještaja i izvor podataka. Za korisnike koji financijsko knjigovodstvo vode kroz našu aplikaciju, izvještaj se priprema iz knjiženih ulaznih i izlaznih računa, te ostalih relevantnih knjiženja.

Naplata potraživanja

Aplikacija omogućava praćenje naplate potraživanja i slanje podsjetnika za plaćanje kupcima iz ažurno vođenog knjigovodstva kroz našu aplikaciju financijsko knjigovodstvo. U dogovoru i suradnji s korisnikom, moguće je aplikaciju prilagoditi drugom izvoru podataka.